Перегляд зібрання за групою - Автори Кундиловская, Т.А.

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 22  далі >
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2012Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктахКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленогоКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікаціїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2009Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2012Експертна оцінка тропічних олійКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байховогоКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2011Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2014Оцінка конкурентоспроможності смакових товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємстваКунділовська, Т.А.; Траченко, Л.А.; Кундиловская, Т.А.; Траченко, Л.А.; Kundilovskaya, T.; Trachenko, L.
2020Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертизКундиловская, Т.А.; Соколовская, И.М.; Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2013Реклама пива як засіб формування конкурентного середовищаКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2014Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2016Сучасний стан та перспективи розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в УкраїніКунділовська, Т.А.; Зеленянська, Н.М.; Кундиловская, Т.А.; Зеленянская, Н.Н.; Kundilovska, T.; Zelenyanskaya, N.
2018Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльностіКунділовська, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Кундиловская, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Kundilovskaya, T.; Khomutenko, V.; Khomutenko, A.
2016Технологія продукції ресторанного господарстваЗахарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Кундиловская, Т.А.; Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.
2016Товарні інновації: розробка та експертна оцінкаКунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулинич, О.А.; Кундиловская, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулініч, О.А.; Kundilovskaya, T.; Zakharchuk, V.; Trachenko, L.; Kulinich, O.
2012Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні оліїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.