Перегляд зібрання за групою - Автори Кунділовська, Т.А.

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 41  далі >
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Methodological basis for the examination of perfumery productsZakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.; Захарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.
2021Актуальні питання експертизи м’яса птиціКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2012Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктахКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленогоКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікаціїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2023Деякі аспекти експертизи органічних косметичних засобівКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2022Деякі аспекти товарознавчої експертизи шкіряних сумокКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2009Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2020Експертна оцінка безпечності енергетичних напоївКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2012Експертна оцінка тропічних олійКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байховогоКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікаціїКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2011Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2021Основні вимоги щодо якості текстильних товарівСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2020Особливості проведення товарознавчої експертизи шкіряних сумокСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2019Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробівКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2014Оцінка конкурентоспроможності смакових товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.