Перегляд зібрання за групою - Автори Кунділовська, Т.А.

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 11 до 30 із 41 < назад   далі >
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2010Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байховогоКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікаціїКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2011Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2021Основні вимоги щодо якості текстильних товарівСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2020Особливості проведення товарознавчої експертизи шкіряних сумокСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2019Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробівКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2014Оцінка конкурентоспроможності смакових товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємстваКунділовська, Т.А.; Траченко, Л.А.; Кундиловская, Т.А.; Траченко, Л.А.; Kundilovskaya, T.; Trachenko, L.
2020Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертизКундиловская, Т.А.; Соколовская, И.М.; Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2013Реклама пива як засіб формування конкурентного середовищаКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2014Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2019Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробівКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2018Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробниківКунділовська, Т.А.; Неруца, Л.В.; Kundilovskaya, T.; Nerutsa, L.
2016Сучасний стан та перспективи розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в УкраїніКунділовська, Т.А.; Зеленянська, Н.М.; Кундиловская, Т.А.; Зеленянская, Н.Н.; Kundilovska, T.; Zelenyanskaya, N.
2018Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльностіКунділовська, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Кундиловская, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Kundilovskaya, T.; Khomutenko, V.; Khomutenko, A.