Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Browsing by Author Kundilovskaya, T.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Methodological basis for the examination of perfumery products
Zakharchuk, V.
;
Kundilovskaya, T.
;
Захарчук, В.Г.
;
Кунділовська, Т.А.
2012
Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2022
Деякі аспекти товарознавчої експертизи шкіряних сумок
Кунділовська, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2009
Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2012
Експертна оцінка тропічних олій
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2011
Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2021
Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції
Кунділовська, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2014
Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємства
Кунділовська, Т.А.
;
Траченко, Л.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Траченко, Л.А.
;
Kundilovskaya, T.
;
Trachenko, L.
2013
Реклама пива як засіб формування конкурентного середовища
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2014
Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2018
Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників
Кунділовська, Т.А.
;
Неруца, Л.В.
;
Kundilovskaya, T.
;
Nerutsa, L.
2018
Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності
Кунділовська, Т.А.
;
Хомутенко, В.П.
;
Хомутенко, А.В.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Хомутенко, В.П.
;
Хомутенко, А.В.
;
Kundilovskaya, T.
;
Khomutenko, V.
;
Khomutenko, A.
2016
Технологія продукції ресторанного господарства
Захарчук, В.Г.
;
Кунділовська, Т.А.
;
Захарчук, В.Г.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Zakharchuk, V.
;
Kundilovskaya, T.