Перегляд зібрання за групою - Теми cafe

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Виявлення особливостей організації обслуговування в кафеГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Економічне обґрунтування проекту відкриття кав’ярніІванов, І.С.
2020Економічне обґрунтування проекту створення кафеГайдукевич, А.С.
2016Економічне обґрунтування проекту створення кафеМороз, М.О.
2021Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговуванняСедракян, А.А.
2022Економічне обґрунтування проєкту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробів)Крохмаль, М.М.
2022Застосування світового досвіду розвитку закладів швидкого харчування для Одеського регіонуІліоска, К.
2018Сучасні тренди розвитку кафе в УкраїніГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Удосконалення організації надання послуг в кафеРеус, Н.М.
2019Удосконалення рекламної діяльності підприємства ресторанного господарстваЗикіна, М.С.
2021Шляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN»)Бичкова, Д. Г.