Перегляд зібрання за групою - Теми cafe
Результати 1 до 11 із 11
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Виявлення особливостей організації обслуговування в кафе | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2018 | Економічне обґрунтування проекту відкриття кав’ярні | Іванов, І.С. |
| 2020 | Економічне обґрунтування проекту створення кафе | Гайдукевич, А.С. |
| 2016 | Економічне обґрунтування проекту створення кафе | Мороз, М.О. |
| 2021 | Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування | Седракян, А.А. |
| 2022 | Економічне обґрунтування проєкту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробів) | Крохмаль, М.М. |
| 2022 | Застосування світового досвіду розвитку закладів швидкого харчування для Одеського регіону | Іліоска, К. |
| 2018 | Сучасні тренди розвитку кафе в Україні | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2018 | Удосконалення організації надання послуг в кафе | Реус, Н.М. |
| 2019 | Удосконалення рекламної діяльності підприємства ресторанного господарства | Зикіна, М.С. |
| 2021 | Шляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN») | Бичкова, Д. Г. |