Перегляд зібрання за групою - Теми gastronomic tourism

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 15 із 15
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2022Гастрономічний туризм – сучасний тренд розвитку туризмуОрлик, О.В.; Orlyk, O.
2023Організаційно-економічні засади розвитку гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Веселка»)Волна, А.І.
2019Перспективи впровадження в Україні світового досвіду розвитку гастрономічного туризму і створення кластерів гастрономічного туризмуДемченко, Л.О.
2013Перспективи розвитку винних туристичних кластерів на Півдні УкраїниМихайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O.
2018Перспективи розвитку гастрономічного туризму в УкраїніМухтармалік, С.Ш.
2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів»Кривенко, А.І.
2020Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоніФарамазова, В.Н.
2020Стратегiя розвитку гастрономiчного туризму (на прикладi ресторанної мережi «Реста»)Гурш, В.О.
2018Стратегічні напрями розвитку гастрономічного туризму в Одеському регіоніЄршова, О.М.
2021Територіально-виробнича кооперація у сфері гастрономічного туризмуНездоймінов, С.Г.; Корнея, С.; Nezdoyminov, S.; Cornea, S.
2023Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської областіЛозінська, Т.І.
2021Шляхи підвищення ефективності діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризмуГергележиу, О.О.
2022Шляхи розвитку гастрономічної культури в сфері ресторанного господарства УкраїниКозлова, Д,О.
2022Шляхи удосконалення діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризмуДахова, К.Є.
2021Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур»)Ревіна, Р.Р.