Перегляд зібрання за групою - Теми quality control

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Аналіз виробничого асортименту пакувальних та закупорювальних матеріалів для алкогольної продукції та експертиза їх якості (за матеріалами ОФ ПрАТ «Технологія»)Давиденко, Ю.Е.
2014Державний аудит в Україні: теорія, методологія, організаціяСлободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y.
2014Державний аудит в Україні: теорія, методологія, організаціяСлободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y.
2013Забезпечення контролю якості державного аудитуСлободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2019Підвищення ефективності діяльності ТОВ «Селезньов Тур» на засадах сертифікації якості туристичних послугПіскунова, Ю.О.
2018Сучасні напрямки розвитку асортименту та споживчих властивостей косметичних товарівКерімова, К.
2016Технологія продукції ресторанного господарстваЗахарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Кундиловская, Т.А.; Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.
2018Управління якістю послуг на підприємствах готельного бізнесуБориславський, І.О.
2014Формування системи державного аудиту в УкраїніСлободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y.
2019Чинники та шляхи підвищення якості послуг в ресторанному підприємстві «Бремен»Гущина, А.В.