Перегляд зібрання за групою - Теми quality control
Результати 1 до 11 із 11
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Аналіз виробничого асортименту пакувальних та закупорювальних матеріалів для алкогольної продукції та експертиза їх якості (за матеріалами ОФ ПрАТ «Технологія») | Давиденко, Ю.Е. |
| 2014 | Державний аудит в Україні: теорія, методологія, організація | Слободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y. |
| 2014 | Державний аудит в Україні: теорія, методологія, організація | Слободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y. |
| 2013 | Забезпечення контролю якості державного аудиту | Слободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y. |
| 2023 | Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану | Соколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2019 | Підвищення ефективності діяльності ТОВ «Селезньов Тур» на засадах сертифікації якості туристичних послуг | Піскунова, Ю.О. |
| 2018 | Сучасні напрямки розвитку асортименту та споживчих властивостей косметичних товарів | Керімова, К. |
| 2016 | Технологія продукції ресторанного господарства | Захарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Кундиловская, Т.А.; Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T. |
| 2018 | Управління якістю послуг на підприємствах готельного бізнесу | Бориславський, І.О. |
| 2014 | Формування системи державного аудиту в Україні | Слободяник, Ю.Б.; Слободяник, Ю.Б.; Slobodyanik, Y. |
| 2019 | Чинники та шляхи підвищення якості послуг в ресторанному підприємстві «Бремен» | Гущина, А.В. |