Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034
Назва: | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції виноробного підприємства |
Інші назви: | Management of quality and competitiveness of products of manufacturing enterprise |
Автори: | Веліксар, Є.В. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | управління якість конкурентоспроможність продукція підприємство виноробна продукція management quality competitiveness products enterprise |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні основи управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, методи, за допомогою яких здійснюється оцінка рівня якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Проаналізовано ринок виноробної продукції України, фінансовий стан підприємства ТОВ «Бахус ЛТД», яке займається первинною переробкою винограду, показники рівня якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Запропоновано заходи щодо вдосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Бахус ЛТД». The paper includes theoretical bases of management of quality and competitiveness of products, the methods by which the management of quality and competitiveness of products of manufacturing enterprise is carried out. The market of Ukrainian wine products, financial condition of the enterprise "Bachus LTD", which deals with primary processing of grapes, indicators of the level of quality and competitiveness of the company's products are analyzed. Measures to improve the management of quality and competitiveness of products of "Bachus LTD" are offered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Веліксар Є.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 135,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Веліксар Є.В. Реферат.pdf | 547,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.