Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034
Title: | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції виноробного підприємства |
Other Titles: | Management of quality and competitiveness of products of manufacturing enterprise |
Authors: | Веліксар, Є.В. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | управління якість конкурентоспроможність продукція підприємство виноробна продукція management quality competitiveness products enterprise |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні основи управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, методи, за допомогою яких здійснюється оцінка рівня якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Проаналізовано ринок виноробної продукції України, фінансовий стан підприємства ТОВ «Бахус ЛТД», яке займається первинною переробкою винограду, показники рівня якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Запропоновано заходи щодо вдосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Бахус ЛТД». The paper includes theoretical bases of management of quality and competitiveness of products, the methods by which the management of quality and competitiveness of products of manufacturing enterprise is carried out. The market of Ukrainian wine products, financial condition of the enterprise "Bachus LTD", which deals with primary processing of grapes, indicators of the level of quality and competitiveness of the company's products are analyzed. Measures to improve the management of quality and competitiveness of products of "Bachus LTD" are offered. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Веліксар Є.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 135,1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Веліксар Є.В. Реферат.pdf | 547,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.