Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Веліксар, Є.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-25T12:59:56Z | - |
dc.date.available | 2019-09-25T12:59:56Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні основи управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, методи, за допомогою яких здійснюється оцінка рівня якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Проаналізовано ринок виноробної продукції України, фінансовий стан підприємства ТОВ «Бахус ЛТД», яке займається первинною переробкою винограду, показники рівня якості та конкурентоспроможності продукції підприємства. Запропоновано заходи щодо вдосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Бахус ЛТД». | ru_RU |
dc.description.abstract | The paper includes theoretical bases of management of quality and competitiveness of products, the methods by which the management of quality and competitiveness of products of manufacturing enterprise is carried out. The market of Ukrainian wine products, financial condition of the enterprise "Bachus LTD", which deals with primary processing of grapes, indicators of the level of quality and competitiveness of the company's products are analyzed. Measures to improve the management of quality and competitiveness of products of "Bachus LTD" are offered. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | управління | ru_RU |
dc.subject | якість | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | продукція | ru_RU |
dc.subject | підприємство | ru_RU |
dc.subject | виноробна продукція | ru_RU |
dc.subject | management | ru_RU |
dc.subject | quality | ru_RU |
dc.subject | competitiveness | ru_RU |
dc.subject | products | ru_RU |
dc.subject | enterprise | ru_RU |
dc.title | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції виноробного підприємства | ru_RU |
dc.title.alternative | Management of quality and competitiveness of products of manufacturing enterprise | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Веліксар Є.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 135,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Веліксар Є.В. Реферат.pdf | 547,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.