Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Назва: Розвиток технології «бережливого виробництва» консервного підприємства
Інші назви: Development of management technology «lean production» of canning enterprise
Автори: Данг, В.Т.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: менеджмент
бережливе виробництво
організація робочого місця
підприємство
management
lean manufacturing
organization of workplace
enterprise
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління за технологією бережливого виробництва, поняття «бережливе виробництво» та її розвиток, основні методичні підходи до усунення виробничих втрат за концепцією бережливого виробництва.
The theoretical aspects of management of lean manufacturing technology, the concept of "lean production" and its development, the basic methodical approaches to elimination of industrial losses under the concept of economical production are considered in the paper.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данг В.Т. Кваліфікаційна робота.pdf190,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Данг В.Т. Реферат.pdf249,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.