Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Назва: | Розвиток технології «бережливого виробництва» консервного підприємства |
Інші назви: | Development of management technology «lean production» of canning enterprise |
Автори: | Данг, В.Т. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | менеджмент бережливе виробництво організація робочого місця підприємство management lean manufacturing organization of workplace enterprise |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління за технологією бережливого виробництва, поняття «бережливе виробництво» та її розвиток, основні методичні підходи до усунення виробничих втрат за концепцією бережливого виробництва. The theoretical aspects of management of lean manufacturing technology, the concept of "lean production" and its development, the basic methodical approaches to elimination of industrial losses under the concept of economical production are considered in the paper. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Данг В.Т. Кваліфікаційна робота.pdf | 190,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Данг В.Т. Реферат.pdf | 249,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.