Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Title: Розвиток технології «бережливого виробництва» консервного підприємства
Other Titles: Development of management technology «lean production» of canning enterprise
Authors: Данг, В.Т.
Issue Date: 2019
Keywords: менеджмент
бережливе виробництво
організація робочого місця
підприємство
management
lean manufacturing
organization of workplace
enterprise
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління за технологією бережливого виробництва, поняття «бережливе виробництво» та її розвиток, основні методичні підходи до усунення виробничих втрат за концепцією бережливого виробництва.
The theoretical aspects of management of lean manufacturing technology, the concept of "lean production" and its development, the basic methodical approaches to elimination of industrial losses under the concept of economical production are considered in the paper.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данг В.Т. Кваліфікаційна робота.pdf190,36 kBAdobe PDFView/Open
Данг В.Т. Реферат.pdf249,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.