Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Title: | Розвиток технології «бережливого виробництва» консервного підприємства |
Other Titles: | Development of management technology «lean production» of canning enterprise |
Authors: | Данг, В.Т. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | менеджмент бережливе виробництво організація робочого місця підприємство management lean manufacturing organization of workplace enterprise |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління за технологією бережливого виробництва, поняття «бережливе виробництво» та її розвиток, основні методичні підходи до усунення виробничих втрат за концепцією бережливого виробництва. The theoretical aspects of management of lean manufacturing technology, the concept of "lean production" and its development, the basic methodical approaches to elimination of industrial losses under the concept of economical production are considered in the paper. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Данг В.Т. Кваліфікаційна робота.pdf | 190,36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Данг В.Т. Реферат.pdf | 249,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.