Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанг, В.Т.-
dc.date.accessioned2019-09-26T10:21:14Z-
dc.date.available2019-09-26T10:21:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління за технологією бережливого виробництва, поняття «бережливе виробництво» та її розвиток, основні методичні підходи до усунення виробничих втрат за концепцією бережливого виробництва.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of management of lean manufacturing technology, the concept of "lean production" and its development, the basic methodical approaches to elimination of industrial losses under the concept of economical production are considered in the paper.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectменеджментru_RU
dc.subjectбережливе виробництвоru_RU
dc.subjectорганізація робочого місцяru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectmanagementru_RU
dc.subjectlean manufacturingru_RU
dc.subjectorganization of workplaceru_RU
dc.subjectenterpriseru_RU
dc.titleРозвиток технології «бережливого виробництва» консервного підприємстваru_RU
dc.title.alternativeDevelopment of management technology «lean production» of canning enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данг В.Т. Кваліфікаційна робота.pdf190,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Данг В.Т. Реферат.pdf249,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.