Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055
Title: Управління маркетинговою діяльністю ресторанного бізнесу
Other Titles: Management of marketing activity of restaurant business
Authors: Свирид К.І.
Issue Date: 2019
Keywords: маркетингова діяльність
ресторанний бізнес
ефективність рекламних заходів
просування бренду
концепція
marketing activity
restaurant business
advertising effectiveness
brand promotion
concept
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингової діяльності та її особливості в ресторанному бізнесі.
The theoretical aspects of marketing activity and its features in the restaurant business are considered in the work.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СВИРИД К.І. Кваліфікаційна робота.pdf689,09 kBAdobe PDFView/Open
Свирид К.І. Реферат.pdf662,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.