Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свирид К.І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-26T13:18:56Z | - |
dc.date.available | 2019-09-26T13:18:56Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингової діяльності та її особливості в ресторанному бізнесі. | ru_RU |
dc.description.abstract | The theoretical aspects of marketing activity and its features in the restaurant business are considered in the work. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | маркетингова діяльність | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | ефективність рекламних заходів | ru_RU |
dc.subject | просування бренду | ru_RU |
dc.subject | концепція | ru_RU |
dc.subject | marketing activity | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.subject | advertising effectiveness | ru_RU |
dc.subject | brand promotion | ru_RU |
dc.subject | concept | ru_RU |
dc.title | Управління маркетинговою діяльністю ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.title.alternative | Management of marketing activity of restaurant business | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СВИРИД К.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 689,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Свирид К.І. Реферат.pdf | 662,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.