Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвирид К.І.-
dc.date.accessioned2019-09-26T13:18:56Z-
dc.date.available2019-09-26T13:18:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингової діяльності та її особливості в ресторанному бізнесі.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of marketing activity and its features in the restaurant business are considered in the work.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмаркетингова діяльністьru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectефективність рекламних заходівru_RU
dc.subjectпросування брендуru_RU
dc.subjectконцепціяru_RU
dc.subjectmarketing activityru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectadvertising effectivenessru_RU
dc.subjectbrand promotionru_RU
dc.subjectconceptru_RU
dc.titleУправління маркетинговою діяльністю ресторанного бізнесуru_RU
dc.title.alternativeManagement of marketing activity of restaurant businessru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СВИРИД К.І. Кваліфікаційна робота.pdf689,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Свирид К.І. Реферат.pdf662,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.