Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Managing the competitiveness of the hotel-restaurant business enterprise |
Автори: | Шовковенко, І.С. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | конкурентоспроможність готельно-ресторанна справа кластерне об’єднання кластер програма заходів competitiveness hotel-restaurant business cluster association cluster program of measures |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможності підприємства, методи аналізу та шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. The theoretical aspects of management of competitiveness of enterprise, methods of analysis and ways of increase of competitiveness of enterprise, are in-process examined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шовковенко І.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 173,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Шовковенко І.С. Реферат.pdf | 340,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.