Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: Managing the competitiveness of the hotel-restaurant business enterprise
Authors: Шовковенко, І.С.
Issue Date: 2019
Keywords: конкурентоспроможність
готельно-ресторанна справа
кластерне об’єднання
кластер
програма заходів
competitiveness
hotel-restaurant business
cluster association
cluster
program of measures
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможності підприємства, методи аналізу та шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства.
The theoretical aspects of management of competitiveness of enterprise, methods of analysis and ways of increase of competitiveness of enterprise, are in-process examined.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.