Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Title: | Управління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Managing the competitiveness of the hotel-restaurant business enterprise |
Authors: | Шовковенко, І.С. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | конкурентоспроможність готельно-ресторанна справа кластерне об’єднання кластер програма заходів competitiveness hotel-restaurant business cluster association cluster program of measures |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможності підприємства, методи аналізу та шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. The theoretical aspects of management of competitiveness of enterprise, methods of analysis and ways of increase of competitiveness of enterprise, are in-process examined. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шовковенко І.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 173,77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Шовковенко І.С. Реферат.pdf | 340,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.