Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Managing the competitiveness of the hotel-restaurant business enterprise
Автори: Шовковенко, І.С.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: конкурентоспроможність
готельно-ресторанна справа
кластерне об’єднання
кластер
програма заходів
competitiveness
hotel-restaurant business
cluster association
cluster
program of measures
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможності підприємства, методи аналізу та шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства.
The theoretical aspects of management of competitiveness of enterprise, methods of analysis and ways of increase of competitiveness of enterprise, are in-process examined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.