Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шовковенко, І.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-01T10:11:22Z | - |
dc.date.available | 2019-10-01T10:11:22Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможності підприємства, методи аналізу та шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The theoretical aspects of management of competitiveness of enterprise, methods of analysis and ways of increase of competitiveness of enterprise, are in-process examined. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | ru_RU |
dc.subject | кластерне об’єднання | ru_RU |
dc.subject | кластер | ru_RU |
dc.subject | програма заходів | ru_RU |
dc.subject | competitiveness | ru_RU |
dc.subject | hotel-restaurant business | ru_RU |
dc.subject | cluster association | ru_RU |
dc.subject | cluster | ru_RU |
dc.subject | program of measures | ru_RU |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.title.alternative | Managing the competitiveness of the hotel-restaurant business enterprise | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шовковенко І.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 173,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Шовковенко І.С. Реферат.pdf | 340,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.