Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШовковенко, І.С.-
dc.date.accessioned2019-10-01T10:11:22Z-
dc.date.available2019-10-01T10:11:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10064-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможності підприємства, методи аналізу та шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of management of competitiveness of enterprise, methods of analysis and ways of increase of competitiveness of enterprise, are in-process examined.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectготельно-ресторанна справаru_RU
dc.subjectкластерне об’єднанняru_RU
dc.subjectкластерru_RU
dc.subjectпрограма заходівru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjecthotel-restaurant businessru_RU
dc.subjectcluster associationru_RU
dc.subjectclusterru_RU
dc.subjectprogram of measuresru_RU
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесуru_RU
dc.title.alternativeManaging the competitiveness of the hotel-restaurant business enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.