Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської |
Інші назви: | Economic justification of the project of creation of a confectionary cafe |
Автори: | Гасанов, Т. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | проект заклад громадського харчування ефективність ризик project societal feeding confectionery efficiency risk |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері громадського харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. The opportunity to start up the own business in the industry of societal feeding in Ukraine is being studied . The general business concept was observed, the organizational and implementation framework for entrepreneurship were analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гасанов Т. Кваліфікаційна робота.pdf | 180,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Гасанов Т. Реферат.pdf | 102,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.