Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090
Title: | Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської |
Other Titles: | Economic justification of the project of creation of a confectionary cafe |
Authors: | Гасанов, Т. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | проект заклад громадського харчування ефективність ризик project societal feeding confectionery efficiency risk |
Abstract: | У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері громадського харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. The opportunity to start up the own business in the industry of societal feeding in Ukraine is being studied . The general business concept was observed, the organizational and implementation framework for entrepreneurship were analyzed. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гасанов Т. Кваліфікаційна робота.pdf | 180,29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Гасанов Т. Реферат.pdf | 102,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.