Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської
Other Titles: Economic justification of the project of creation of a confectionary cafe
Authors: Гасанов, Т.
Issue Date: 2019
Keywords: проект
заклад громадського харчування
ефективність
ризик
project
societal feeding
confectionery
efficiency
risk
Abstract: У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері громадського харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності.
The opportunity to start up the own business in the industry of societal feeding in Ukraine is being studied . The general business concept was observed, the organizational and implementation framework for entrepreneurship were analyzed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гасанов Т. Кваліфікаційна робота.pdf180,29 kBAdobe PDFView/Open
Гасанов Т. Реферат.pdf102,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.