Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської
Інші назви: Economic justification of the project of creation of a confectionary cafe
Автори: Гасанов, Т.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: проект
заклад громадського харчування
ефективність
ризик
project
societal feeding
confectionery
efficiency
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері громадського харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності.
The opportunity to start up the own business in the industry of societal feeding in Ukraine is being studied . The general business concept was observed, the organizational and implementation framework for entrepreneurship were analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10090
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гасанов Т. Кваліфікаційна робота.pdf180,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Гасанов Т. Реферат.pdf102,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.