Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10093
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖарких, В.О.-
dc.date.accessioned2019-10-03T07:24:37Z-
dc.date.available2019-10-03T07:24:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10093-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного господарства. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного кафе. Розраховано витрати на створення та функціонування кафе.Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг закладу ресторанного господарства. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical principles of starting a business in the sphere of restaurant economy. Therefore, author considers the business-idea of starting business in the sphere of restaurant economy; he also examines the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in the sphere of restaurant economy. The competitive environment of restaurant economy in Odessa were analyzed as well as internal competitive advantages of the createda cafe «Lazy Cafe». The costs of establishing and operating of acafe were calculated. Income from the sale of services forecasted. The economic efficiency of the project reviewed. The possible risks analyzed and measures to minimize them proposed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectкафеru_RU
dc.subjectбізнес-ідеяru_RU
dc.subjectстартовий капіталru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectприбутковістьru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectдоцільністьru_RU
dc.subjectризикru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.subjectcafеru_RU
dc.subjectbusiness idearu_RU
dc.subjectstart-up capitalru_RU
dc.subjectprojectru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.subjectexpedienceru_RU
dc.subjectriskru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кафеru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creating of a caferu_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жарких В.О. Кваліфікаційна робота.pdf639,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Жарких В.О. Реферат.pdf521,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.