Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10094
Title: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану «Dans le noir?»
Other Titles: Economic justification of the project to create a restaurant «Dans le noir?»
Authors: Зав’ялова, Є.С.
Issue Date: 2019
Keywords: проект
ресторанне господарство
франчайзинг
ефективність
project
restaurant
franchising
efficiency
Abstract: У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері ресторанного господарства. Розглянуто бізнес-ідею започаткування закладу ресторанного господарства у місті Одеса в Приморському районі за франшизою “Dans le noir?”. Виявлено основні тенденції розвитку ресторанного господарства та франчайзингу в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище та оцінено внутрішні конкурентні переваги. Сформовано та розраховано витрати на створення і функціонування закладу ресторанного господарства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції закладу. Проведено розрахунки та проаналізовано показники економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The general concept of creating a business in the restaurant industryis considered in the thesis. The business idea of starting a restaurant in the city of Odessa in Primorsky district for the franchise "Dans le noir?"is grounded. The main tendencies of development of restaurant economy and franchising in Ukraine are revealed. The competitive environment is analyzed and the internal competitive advantages are estimated. The costs for the establishment and functioning of the restaurantare formed and calculated. The income from sales of the institution is projected. The calculations are made and the indicators of the project's economic efficiency is analyzed. The analysis of possible risksis made and the measures to minimize them are proposed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10094
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.