Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10094
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗав’ялова, Є.С.-
dc.date.accessioned2019-10-03T07:31:44Z-
dc.date.available2019-10-03T07:31:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10094-
dc.description.abstractУ роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері ресторанного господарства. Розглянуто бізнес-ідею започаткування закладу ресторанного господарства у місті Одеса в Приморському районі за франшизою “Dans le noir?”. Виявлено основні тенденції розвитку ресторанного господарства та франчайзингу в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище та оцінено внутрішні конкурентні переваги. Сформовано та розраховано витрати на створення і функціонування закладу ресторанного господарства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції закладу. Проведено розрахунки та проаналізовано показники економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractThe general concept of creating a business in the restaurant industryis considered in the thesis. The business idea of starting a restaurant in the city of Odessa in Primorsky district for the franchise "Dans le noir?"is grounded. The main tendencies of development of restaurant economy and franchising in Ukraine are revealed. The competitive environment is analyzed and the internal competitive advantages are estimated. The costs for the establishment and functioning of the restaurantare formed and calculated. The income from sales of the institution is projected. The calculations are made and the indicators of the project's economic efficiency is analyzed. The analysis of possible risksis made and the measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectфранчайзингru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectprojectru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectfranchisingru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторану «Dans le noir?»ru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project to create a restaurant «Dans le noir?»ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.