Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10094
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зав’ялова, Є.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-03T07:31:44Z | - |
dc.date.available | 2019-10-03T07:31:44Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10094 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері ресторанного господарства. Розглянуто бізнес-ідею започаткування закладу ресторанного господарства у місті Одеса в Приморському районі за франшизою “Dans le noir?”. Виявлено основні тенденції розвитку ресторанного господарства та франчайзингу в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище та оцінено внутрішні конкурентні переваги. Сформовано та розраховано витрати на створення і функціонування закладу ресторанного господарства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції закладу. Проведено розрахунки та проаналізовано показники економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. | ru_RU |
dc.description.abstract | The general concept of creating a business in the restaurant industryis considered in the thesis. The business idea of starting a restaurant in the city of Odessa in Primorsky district for the franchise "Dans le noir?"is grounded. The main tendencies of development of restaurant economy and franchising in Ukraine are revealed. The competitive environment is analyzed and the internal competitive advantages are estimated. The costs for the establishment and functioning of the restaurantare formed and calculated. The income from sales of the institution is projected. The calculations are made and the indicators of the project's economic efficiency is analyzed. The analysis of possible risksis made and the measures to minimize them are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | проект | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | франчайзинг | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | project | ru_RU |
dc.subject | restaurant | ru_RU |
dc.subject | franchising | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану «Dans le noir?» | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the project to create a restaurant «Dans le noir?» | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зав’ялова Є.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 634,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Зав’ялова Є. С. Реферат.pdf | 138,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.