Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10100
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрейтор, А.О.-
dc.date.accessioned2019-10-03T09:07:57Z-
dc.date.available2019-10-03T09:07:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10100-
dc.description.abstractУ роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері ресторанного господарства. Розглянуто бізнес-ідею започаткування закладу ресторанного господарства у місті Одеса в Приморському районі. Виявлено основні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище та оцінено внутрішні конкурентні переваги. Сформовано та розраховано витрати на створення і функціонування закладу ресторанного господарства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції закладу. Проведено розрахунки та проаналізовано показники економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractThe general concept of creating a business in the restaurant industry is considered in the thesis. The business idea of starting a restaurant in the city of Odessa in Primorsky district is grounded. The main tendencies of development of restaurant economy and in Ukraine are revealed. The competitive environment is analyzed and the internal competitive advantages are estimated. The costs for the establishment and functioning of the restaurant are formed and calculated. The income from sales of the institution is projected. The calculations are made and the indicators of the project's economic efficiency is analyzed. The analysis of possible risks is made and the measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectprojectru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кафеru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of a caferu_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крейтор А.О. Кваліфікаційна робота.pdf563,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Крейтор А.О. Реферат.pdf524,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.