Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10104
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузовенков, Б.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-03T10:42:52Z | - |
dc.date.available | 2019-10-03T10:42:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10104 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері торгівельного бізнесу: запропоновано бізнес-ідею започаткування продовольчого магазину; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Розглянуто поточну ситуацію на вітчизняному ринку торгівельного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище та визначені внутрішні конкурентні переваги. Розраховано витрати на створення та функціонування продовольчого магазину. Розраховано прибуток від реалізації послуг. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. | ru_RU |
dc.description.abstract | The general concept of business creation in the sphere of commercial business is considered. The business idea of launching a grocery store is proposed; the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Ukraine are studied. The current situation on the domestic market of commercial business is considered. The competitive environment and certain internal competitive advantages are analyzed. The costs of creating and operating a grocery store are calculated. The profit from the sale of services is calculated. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks is made and measures to minimize them are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | торгівельні послуги | ru_RU |
dc.subject | спеціалізація | ru_RU |
dc.subject | магазин | ru_RU |
dc.subject | бізнес ідея | ru_RU |
dc.subject | проект | ru_RU |
dc.subject | конкурентні переваги | ru_RU |
dc.subject | прибутковість | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | ризики | ru_RU |
dc.subject | trade services | ru_RU |
dc.subject | specialization | ru_RU |
dc.subject | store | ru_RU |
dc.subject | business idea | ru_RU |
dc.subject | project | ru_RU |
dc.subject | competitive advantages | ru_RU |
dc.subject | profitability | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.subject | risks | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення продовольчого магазину | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creation a grocery store | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кузовенков Б.О. Кваліфікаційна робота.pdf | 256,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кузовенков Б.О. Реферат.pdf | 260,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.