Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10113
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Монастирліу, Ю.І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-04T06:41:49Z | - |
dc.date.available | 2019-10-04T06:41:49Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10113 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи на території міста Одеси. Досліджено нормативно-правові засади щодо відкриття магазину кулінарних виробів в сфері інтернет-індустрії. А також обґрунтовано вибір способу входження в бізнес, організаційно-правової форми та обраної системи оподаткування. | ru_RU |
dc.description.abstract | The theoretical principles of starting of an own business in the city of Odesa considered in the work. The regulatory and legal principles concerning the opening of a store of culinary products in the field of the Internet industry have been explored. It also substantiates the choice of the way to enter the business, the legal form of organization and the chosen taxation system. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | підприємництво | ru_RU |
dc.subject | суб’єкт підприємницької діяльності | ru_RU |
dc.subject | проект | ru_RU |
dc.subject | кулінарні вироби | ru_RU |
dc.subject | їстівні букети | ru_RU |
dc.subject | прибутковість | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | ризик | ru_RU |
dc.subject | аналіз чутливості | ru_RU |
dc.subject | беззбитковість | ru_RU |
dc.subject | entrepreneurship | ru_RU |
dc.subject | entrepreneur | ru_RU |
dc.subject | project | ru_RU |
dc.subject | food products | ru_RU |
dc.subject | edible bouquets | ru_RU |
dc.subject | profitability | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.subject | risk | ru_RU |
dc.subject | sensitivity analysis | ru_RU |
dc.subject | break-even | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення інтернет-магазину з виготовлення кулінарних виробів | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creation of a culinary products online store | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монастирліу Ю.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 640,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Монастирліу Ю.І.Реферат.pdf | 344,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.