Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10115
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення кондитерського цеху (на прикладі компанії "Synergy Group")
Інші назви: Economic justification of the project of creation of a confectionery craft (on the example of Synergy Group)
Автори: Мурадян, В.А.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: бізнес-ідея
підприємницька діяльність
кондитерський цех
організаційно-правова форма
економічна ефективність
ризики
business idea
entrepreneurial activity
confectionery shop
organizational and legal form
economic efficiency
risks
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається загальна концепція створення бізнес-ідеї створення кондитерського цеху. Проаналізовано концепцію створення кондитерського цеху «ЛяМур». Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції цеху.
The general concept of creating a confectionery shop considered in the work. The concept of creating a confectionery shop "ЛяМур" is analyzed. The indicators of economic efficiency of the project and possible risks of the project implementation as well as measures to minimize them are analyzed. The initial capital for the project was formed, current expenses for functioning of the business are calculated and the profit from sales of the shop is predicted. A business plan for creating a new business is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10115
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.