Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10115
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кондитерського цеху (на прикладі компанії "Synergy Group")
Other Titles: Economic justification of the project of creation of a confectionery craft (on the example of Synergy Group)
Authors: Мурадян, В.А.
Issue Date: 2019
Keywords: бізнес-ідея
підприємницька діяльність
кондитерський цех
організаційно-правова форма
економічна ефективність
ризики
business idea
entrepreneurial activity
confectionery shop
organizational and legal form
economic efficiency
risks
Abstract: У роботі розглядається загальна концепція створення бізнес-ідеї створення кондитерського цеху. Проаналізовано концепцію створення кондитерського цеху «ЛяМур». Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції цеху.
The general concept of creating a confectionery shop considered in the work. The concept of creating a confectionery shop "ЛяМур" is analyzed. The indicators of economic efficiency of the project and possible risks of the project implementation as well as measures to minimize them are analyzed. The initial capital for the project was formed, current expenses for functioning of the business are calculated and the profit from sales of the shop is predicted. A business plan for creating a new business is proposed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10115
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мурадян В. А. Кваліфікаційна робота.pdf432,94 kBAdobe PDFView/Open
Мурадян В. А. Реферат.pdf356,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.