Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10117
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану правильного харчування «Їж. Живи. Кохай»
Інші назви: Economic justification of the project of creation of a restaurant the right nutrition «Eat. Live. Love»
Автори: Пужанська, Н.О.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: ресторанне господарство
правильне харчування
прибуток
ефективність
ризик аналіз чутливості
беззбитковість
restaurant management
proper nutrition
profit
efficiency
risk
sensitivity analysis
break-even
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи на території міста Одеси. Досліджено нормативно-правові засади щодо відкриття ресторану правильного харчування. А також обґрунтовано вибір способу входження в бізнес, організаційно-правової форми та обраної системи оподаткування.
The theoretical principles of starting of an own business in the city of Odesa considered in the work. The regulatory and legal principles concerning the opening of a restaurant the right nutrition. It also substantiates the choice of the way to enter the business, the legal form of organszation and the chosen taxation system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10117
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.