Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10117
Title: | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану правильного харчування «Їж. Живи. Кохай» |
Other Titles: | Economic justification of the project of creation of a restaurant the right nutrition «Eat. Live. Love» |
Authors: | Пужанська, Н.О. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | ресторанне господарство правильне харчування прибуток ефективність ризик аналіз чутливості беззбитковість restaurant management proper nutrition profit efficiency risk sensitivity analysis break-even |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи на території міста Одеси. Досліджено нормативно-правові засади щодо відкриття ресторану правильного харчування. А також обґрунтовано вибір способу входження в бізнес, організаційно-правової форми та обраної системи оподаткування. The theoretical principles of starting of an own business in the city of Odesa considered in the work. The regulatory and legal principles concerning the opening of a restaurant the right nutrition. It also substantiates the choice of the way to enter the business, the legal form of organszation and the chosen taxation system. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10117 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пужанська Н.О. Кваліфікаційна робота.pdf | 536,79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Пужанська Н.О. Реферат.pdf | 418,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.