Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПужанська, Н.О.-
dc.date.accessioned2019-10-04T10:33:57Z-
dc.date.available2019-10-04T10:33:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10117-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи на території міста Одеси. Досліджено нормативно-правові засади щодо відкриття ресторану правильного харчування. А також обґрунтовано вибір способу входження в бізнес, організаційно-правової форми та обраної системи оподаткування.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical principles of starting of an own business in the city of Odesa considered in the work. The regulatory and legal principles concerning the opening of a restaurant the right nutrition. It also substantiates the choice of the way to enter the business, the legal form of organszation and the chosen taxation system.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectправильне харчуванняru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectризик аналіз чутливостіru_RU
dc.subjectбеззбитковістьru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.subjectproper nutritionru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.subjectriskru_RU
dc.subjectsensitivity analysisru_RU
dc.subjectbreak-evenru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторану правильного харчування «Їж. Живи. Кохай»ru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of a restaurant the right nutrition «Eat. Live. Love»ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.