Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорж, В.Ю.-
dc.date.accessioned2019-10-04T11:56:12Z-
dc.date.available2019-10-04T11:56:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10128-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються облік та контроль доходів та фінансових результатів, методика та організація обліку і внутрішнього контролю бутік-готелю «Де Волан». Проаналізовано економічну сутність доходів та фінансових результатів, визначено особливості формування фінансових результатів в готельних підприємствах; визначено проблемні моменти обліку та внутрішнього контролю доходів та фінансових результатів готелю «Де Волан», проведено аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, визначено шляхи удосконалення обліку та контролю. Запропоновано використовувати аналітичні субрахунки для рахунку 704, затвердити зміни до облікової політики, підвищити оперативність оформлення та обробки інформації.ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of accounting, control and economic analysis of income and income summary, methodology and organization of accounting and internal control atboutique-hotel “De Volan” The economic essence of revenues and income summary has been analyzed, features of income summery formation in hotels have been determined, problems of accounting and internal control of income and income summary of hotel “De Volan” have been determined, economic and financial analysis has been carried out: the ways of improving accounting and control were determined. It was proposed to use analytical subaccounts for the account 704, to approve changes to accounting policies, to increase the speed of processing and processing of information.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectфінансові результатиru_RU
dc.subjectдоходиru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectоблікru_RU
dc.subjectконтрольru_RU
dc.subjectincome summaryru_RU
dc.subjectrevenuesru_RU
dc.subjectexpensesru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjectprofitability accountingru_RU
dc.subjectcontrolru_RU
dc.titleОблік та контроль фінансових результатів діяльності на прикладі бутік-готелю «Де Волан»ru_RU
dc.title.alternativeAccounting andanalysis of income summery by the example of boutique-hotel “De Volan”ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корж В.Ю. Реферат.pdf299,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Корж В.Ю. Кваліфікаційна робота.pdf813,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.