Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10143
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Managing the Competitiveness of the Hotel-Restaurant Business Enterprise
Автори: Діденко, В.Д.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: конкурентоспроможність
готельно-ресторанне підприємство
додаткові послуги
провесно-орієнтоване управління
competitiveness
hotel-restaurant enterprise
additional services
orientation-oriented management
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності готельного бізнесу, розвитку додаткових послуг, як способу підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу. Проаналізовано фінансово-господарську діяльністі ТОВ «Блек Сі Хотел Груп», ділове середовище та конкурентоспроможність ТОВ «Блек Сі Хотел Груп». Запропоновано заходи з управління конкурентоспроможністю ТОВ «Блек Сі Хотел Груп» на засадах процесно-орієнтованого управління.
The theoretical aspects of hotel business competitiveness, development of additional services, as a way of increasing the competitiveness of hotel business enterprises are considered in this paper. The financial and economic activities of BlackSite Hotel Group Ltd, business environment and competitiveness of BlackSite Group LLC are analyzed. The proposed measures to manage the competitiveness of LLC "Black Seo Hotel Group" on the basis of process-oriented management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10143
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Діденко В.Д. Кваліфікаційна робота.pdf190,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Діденко В.Д. Реферат.pdf419,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.