Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10143
Title: | Управління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Managing the Competitiveness of the Hotel-Restaurant Business Enterprise |
Authors: | Діденко, В.Д. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | конкурентоспроможність готельно-ресторанне підприємство додаткові послуги провесно-орієнтоване управління competitiveness hotel-restaurant enterprise additional services orientation-oriented management |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності готельного бізнесу, розвитку додаткових послуг, як способу підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу. Проаналізовано фінансово-господарську діяльністі ТОВ «Блек Сі Хотел Груп», ділове середовище та конкурентоспроможність ТОВ «Блек Сі Хотел Груп». Запропоновано заходи з управління конкурентоспроможністю ТОВ «Блек Сі Хотел Груп» на засадах процесно-орієнтованого управління. The theoretical aspects of hotel business competitiveness, development of additional services, as a way of increasing the competitiveness of hotel business enterprises are considered in this paper. The financial and economic activities of BlackSite Hotel Group Ltd, business environment and competitiveness of BlackSite Group LLC are analyzed. The proposed measures to manage the competitiveness of LLC "Black Seo Hotel Group" on the basis of process-oriented management. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10143 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Діденко В.Д. Кваліфікаційна робота.pdf | 190,92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Діденко В.Д. Реферат.pdf | 419,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.