Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДіденко, В.Д.-
dc.date.accessioned2019-10-08T11:02:30Z-
dc.date.available2019-10-08T11:02:30Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10143-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності готельного бізнесу, розвитку додаткових послуг, як способу підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу. Проаналізовано фінансово-господарську діяльністі ТОВ «Блек Сі Хотел Груп», ділове середовище та конкурентоспроможність ТОВ «Блек Сі Хотел Груп». Запропоновано заходи з управління конкурентоспроможністю ТОВ «Блек Сі Хотел Груп» на засадах процесно-орієнтованого управління.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of hotel business competitiveness, development of additional services, as a way of increasing the competitiveness of hotel business enterprises are considered in this paper. The financial and economic activities of BlackSite Hotel Group Ltd, business environment and competitiveness of BlackSite Group LLC are analyzed. The proposed measures to manage the competitiveness of LLC "Black Seo Hotel Group" on the basis of process-oriented management.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectготельно-ресторанне підприємствоru_RU
dc.subjectдодаткові послугиru_RU
dc.subjectпровесно-орієнтоване управлінняru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjecthotel-restaurant enterpriseru_RU
dc.subjectadditional servicesru_RU
dc.subjectorientation-oriented managementru_RU
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства готельно-ресторанного бізнесуru_RU
dc.title.alternativeManaging the Competitiveness of the Hotel-Restaurant Business Enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Діденко В.Д. Кваліфікаційна робота.pdf190,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Діденко В.Д. Реферат.pdf419,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.