Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10149
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТьо, К.Є.-
dc.date.accessioned2019-10-08T12:43:10Z-
dc.date.available2019-10-08T12:43:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10149-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи сутності прийняття та реалізації управлінського рішення. Проаналізовано внутрішнє середовище діяльність підприємства. Визначено основі слабкі сторони підприємства ДП Кременчуцький комбінат хлібопродукті . Запропонований процес управління, який передбачає декілька етапів перевірки якості технологічного процесу та безпосереднього контролю якості відволоженого зерна до його передачі на стадію подрібнення, та запропоновано в ремонтному циклі збільшення кількість оглядів.ru_RU
dc.description.abstractThe qualifying work considers the theoretical basis of the essence of the adoption and implementation of management decisions. The internal environment of the enterprise activity is analyzed. The basis of the weaknesses of the enterprise DP Kremenchug combine bakery products was determined. The proposed management process, which involves several stages of checking the quality of the process and direct control of the quality of the grated grain before it is transferred to the milling stage, and proposed an increase in the number of reviews in the repair cycle.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectуправлінські рішенняru_RU
dc.subjectуправлінські технологіїru_RU
dc.subjectкритеріїв прийняття управлінських рішеньru_RU
dc.subjectгенерування альтернативних варіантів управлінських рішеньru_RU
dc.subjectпорівняльна оцінкаru_RU
dc.subjectінваріантністьru_RU
dc.subjectSNW-аналізru_RU
dc.subjectдіаграма спорідненостіru_RU
dc.subjectметод Паретоru_RU
dc.subjectпродовольчо-зерновій корпораціїru_RU
dc.subjectзерновий ринок Україниru_RU
dc.subjectmanagerial decisionsru_RU
dc.subjectmanagement technologiesru_RU
dc.subjectcriteria for making managerial decisionsru_RU
dc.subjectgeneration of alternative management solutionsru_RU
dc.subjectcomparative evaluationru_RU
dc.subjectinvarianceru_RU
dc.subjectSNW analysisru_RU
dc.subjectaffinity diagramru_RU
dc.subjectPareto methodru_RU
dc.subjectfood corporationru_RU
dc.subjectgrain market of Ukraineru_RU
dc.titleРозвиток технології процесу прийняття та реалізації управлінських рішень борошномельного підприємстваru_RU
dc.title.alternativeDevelopment of technology of the process of acceptance and realization of managerial decisions of flour-milling enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тьо К. Є. Кваліфікаційна робота.pdf195,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Тьо К. Є. Реферат.pdf123,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.