Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10149
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тьо, К.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-08T12:43:10Z | - |
dc.date.available | 2019-10-08T12:43:10Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10149 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні основи сутності прийняття та реалізації управлінського рішення. Проаналізовано внутрішнє середовище діяльність підприємства. Визначено основі слабкі сторони підприємства ДП Кременчуцький комбінат хлібопродукті . Запропонований процес управління, який передбачає декілька етапів перевірки якості технологічного процесу та безпосереднього контролю якості відволоженого зерна до його передачі на стадію подрібнення, та запропоновано в ремонтному циклі збільшення кількість оглядів. | ru_RU |
dc.description.abstract | The qualifying work considers the theoretical basis of the essence of the adoption and implementation of management decisions. The internal environment of the enterprise activity is analyzed. The basis of the weaknesses of the enterprise DP Kremenchug combine bakery products was determined. The proposed management process, which involves several stages of checking the quality of the process and direct control of the quality of the grated grain before it is transferred to the milling stage, and proposed an increase in the number of reviews in the repair cycle. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | управлінські рішення | ru_RU |
dc.subject | управлінські технології | ru_RU |
dc.subject | критеріїв прийняття управлінських рішень | ru_RU |
dc.subject | генерування альтернативних варіантів управлінських рішень | ru_RU |
dc.subject | порівняльна оцінка | ru_RU |
dc.subject | інваріантність | ru_RU |
dc.subject | SNW-аналіз | ru_RU |
dc.subject | діаграма спорідненості | ru_RU |
dc.subject | метод Парето | ru_RU |
dc.subject | продовольчо-зерновій корпорації | ru_RU |
dc.subject | зерновий ринок України | ru_RU |
dc.subject | managerial decisions | ru_RU |
dc.subject | management technologies | ru_RU |
dc.subject | criteria for making managerial decisions | ru_RU |
dc.subject | generation of alternative management solutions | ru_RU |
dc.subject | comparative evaluation | ru_RU |
dc.subject | invariance | ru_RU |
dc.subject | SNW analysis | ru_RU |
dc.subject | affinity diagram | ru_RU |
dc.subject | Pareto method | ru_RU |
dc.subject | food corporation | ru_RU |
dc.subject | grain market of Ukraine | ru_RU |
dc.title | Розвиток технології процесу прийняття та реалізації управлінських рішень борошномельного підприємства | ru_RU |
dc.title.alternative | Development of technology of the process of acceptance and realization of managerial decisions of flour-milling enterprise | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тьо К. Є. Кваліфікаційна робота.pdf | 195,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Тьо К. Є. Реферат.pdf | 123,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.