Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Title: | Підвищення продуктивності праці на підприємстві громадського харчування шляхом удосконалення управління персоналом (на прикладі ТОВ «Добре пиво») |
Other Titles: | Increase of labor productivity at the catering enterprise by improvement of personnel management (on the example of «Dobre pivo») |
Authors: | Іванова, А.С. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | управління персоналом конкурентоспроможність підвищення продуктивності праці заклад ресторанного господарства human resources management competitiveness increase productivity restaurant economy |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти основ управління персоналом у сфері ресторанного господарства. The work deals with the theoretical basics of personnel management in the field of restaurant management. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іванова А.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 244,24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Іванова А.С. Реферат.pdf | 221,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.