Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Title: Підвищення продуктивності праці на підприємстві громадського харчування шляхом удосконалення управління персоналом (на прикладі ТОВ «Добре пиво»)
Other Titles: Increase of labor productivity at the catering enterprise by improvement of personnel management (on the example of «Dobre pivo»)
Authors: Іванова, А.С.
Issue Date: 2019
Keywords: управління персоналом
конкурентоспроможність
підвищення продуктивності праці
заклад ресторанного господарства
human resources management
competitiveness
increase productivity
restaurant economy
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти основ управління персоналом у сфері ресторанного господарства.
The work deals with the theoretical basics of personnel management in the field of restaurant management.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова А.С. Кваліфікаційна робота.pdf244,24 kBAdobe PDFView/Open
Іванова А.С. Реферат.pdf221,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.