Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Назва: Підвищення продуктивності праці на підприємстві громадського харчування шляхом удосконалення управління персоналом (на прикладі ТОВ «Добре пиво»)
Інші назви: Increase of labor productivity at the catering enterprise by improvement of personnel management (on the example of «Dobre pivo»)
Автори: Іванова, А.С.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: управління персоналом
конкурентоспроможність
підвищення продуктивності праці
заклад ресторанного господарства
human resources management
competitiveness
increase productivity
restaurant economy
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти основ управління персоналом у сфері ресторанного господарства.
The work deals with the theoretical basics of personnel management in the field of restaurant management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванова А.С. Кваліфікаційна робота.pdf244,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Іванова А.С. Реферат.pdf221,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.