Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Назва: | Підвищення продуктивності праці на підприємстві громадського харчування шляхом удосконалення управління персоналом (на прикладі ТОВ «Добре пиво») |
Інші назви: | Increase of labor productivity at the catering enterprise by improvement of personnel management (on the example of «Dobre pivo») |
Автори: | Іванова, А.С. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | управління персоналом конкурентоспроможність підвищення продуктивності праці заклад ресторанного господарства human resources management competitiveness increase productivity restaurant economy |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти основ управління персоналом у сфері ресторанного господарства. The work deals with the theoretical basics of personnel management in the field of restaurant management. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова А.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 244,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Іванова А.С. Реферат.pdf | 221,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.