Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, А.С.-
dc.date.accessioned2019-10-10T11:58:33Z-
dc.date.available2019-10-10T11:58:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти основ управління персоналом у сфері ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical basics of personnel management in the field of restaurant management.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectуправління персоналомru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectпідвищення продуктивності праціru_RU
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваru_RU
dc.subjecthuman resources managementru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectincrease productivityru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.titleПідвищення продуктивності праці на підприємстві громадського харчування шляхом удосконалення управління персоналом (на прикладі ТОВ «Добре пиво»)ru_RU
dc.title.alternativeIncrease of labor productivity at the catering enterprise by improvement of personnel management (on the example of «Dobre pivo»)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванова А.С. Кваліфікаційна робота.pdf244,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Іванова А.С. Реферат.pdf221,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.