Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, А.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-10T11:58:33Z | - |
dc.date.available | 2019-10-10T11:58:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти основ управління персоналом у сфері ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical basics of personnel management in the field of restaurant management. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | управління персоналом | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | підвищення продуктивності праці | ru_RU |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | human resources management | ru_RU |
dc.subject | competitiveness | ru_RU |
dc.subject | increase productivity | ru_RU |
dc.subject | restaurant economy | ru_RU |
dc.title | Підвищення продуктивності праці на підприємстві громадського харчування шляхом удосконалення управління персоналом (на прикладі ТОВ «Добре пиво») | ru_RU |
dc.title.alternative | Increase of labor productivity at the catering enterprise by improvement of personnel management (on the example of «Dobre pivo») | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова А.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 244,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Іванова А.С. Реферат.pdf | 221,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.