Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10196
Назва: | Шляхи підвищення якості послуг у підприємствах готельного господарства |
Інші назви: | Ways to improve the quality of services in hospitality enterprises |
Автори: | Руденко, О.А. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | управління якістю готельне господарство готельні послуги система якості оцінка якості quality management hotel industry hotel services quality system quality assessment |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти якості послуг у готельній сфері, поняття та особливості якості готельних послуг, управління якістю послуг у готелях. Досліджено культуру обслуговування у готелі. Проаналізовано діяльність і оцінку якості послуг готелю “Либідь». Запропоновано заходи щодо підвищення якості послуг у готелі та удосконалення системи якості як засіб покращення готельних послуг. Bachelor's qualification work consists of three sections. The object of the study is a set of theoretical and practical provisions to improve the quality of services in the hotel "Lybid". The paper discusses the theoretical aspects of the quality of services in the hotel industry, the concept and features of the quality of hotel services, quality management services in hotels. Investigated the culture of service in the hotel. The activity and assessment of quality of services of hotel "Lybid"is analyzed. Proposed measures to improve the quality of services in the hotel and improve the quality system as a means of improving hotel services. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10196 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Руденко О.А. Кваліфікаційна робота.pdf | 237,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Руденко О.А. Реферат.pdf | 162,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.