Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Інші назви: Economic feasibility of a restaurant project
Автори: Ліхашева, П.І.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: бізнес-план
проект створення ресторану
ефективність інвестицій
business plan
restaurant creation project
investment efficiency
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні основи утворювання нових об’єктів ресторанного господарства. Розглянута сутність та соціально-економічне значення ресторанів. Проаналізовано види послуг в ресторанному господарстві та формування потреби і попиту на продукцію ресторанного господарства.
The theoretical bases of creation of new objects of restaurant economy are considered in the paper. The essence and socio-economic importance of restaurantsare considered. The types of services in the restaurant industry and the formation of demand and demand for restaurant services are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.