Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану |
Інші назви: | Economic feasibility of a restaurant project |
Автори: | Ліхашева, П.І. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | бізнес-план проект створення ресторану ефективність інвестицій business plan restaurant creation project investment efficiency |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні основи утворювання нових об’єктів ресторанного господарства. Розглянута сутність та соціально-економічне значення ресторанів. Проаналізовано види послуг в ресторанному господарстві та формування потреби і попиту на продукцію ресторанного господарства. The theoretical bases of creation of new objects of restaurant economy are considered in the paper. The essence and socio-economic importance of restaurantsare considered. The types of services in the restaurant industry and the formation of demand and demand for restaurant services are analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ліхашева П.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 210,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Ліхашева П.І. Реферат.pdf | 181,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.