Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Title: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Other Titles: Economic feasibility of a restaurant project
Authors: Ліхашева, П.І.
Issue Date: 2019
Keywords: бізнес-план
проект створення ресторану
ефективність інвестицій
business plan
restaurant creation project
investment efficiency
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні основи утворювання нових об’єктів ресторанного господарства. Розглянута сутність та соціально-економічне значення ресторанів. Проаналізовано види послуг в ресторанному господарстві та формування потреби і попиту на продукцію ресторанного господарства.
The theoretical bases of creation of new objects of restaurant economy are considered in the paper. The essence and socio-economic importance of restaurantsare considered. The types of services in the restaurant industry and the formation of demand and demand for restaurant services are analyzed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ліхашева П.І. Кваліфікаційна робота.pdf210,39 kBAdobe PDFView/Open
Ліхашева П.І. Реферат.pdf181,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.