Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Title: | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану |
Other Titles: | Economic feasibility of a restaurant project |
Authors: | Ліхашева, П.І. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | бізнес-план проект створення ресторану ефективність інвестицій business plan restaurant creation project investment efficiency |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні основи утворювання нових об’єктів ресторанного господарства. Розглянута сутність та соціально-економічне значення ресторанів. Проаналізовано види послуг в ресторанному господарстві та формування потреби і попиту на продукцію ресторанного господарства. The theoretical bases of creation of new objects of restaurant economy are considered in the paper. The essence and socio-economic importance of restaurantsare considered. The types of services in the restaurant industry and the formation of demand and demand for restaurant services are analyzed. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ліхашева П.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 210,39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Ліхашева П.І. Реферат.pdf | 181,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.