Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліхашева, П.І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-18T07:38:07Z | - |
dc.date.available | 2019-10-18T07:38:07Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні основи утворювання нових об’єктів ресторанного господарства. Розглянута сутність та соціально-економічне значення ресторанів. Проаналізовано види послуг в ресторанному господарстві та формування потреби і попиту на продукцію ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The theoretical bases of creation of new objects of restaurant economy are considered in the paper. The essence and socio-economic importance of restaurantsare considered. The types of services in the restaurant industry and the formation of demand and demand for restaurant services are analyzed. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | бізнес-план | ru_RU |
dc.subject | проект створення ресторану | ru_RU |
dc.subject | ефективність інвестицій | ru_RU |
dc.subject | business plan | ru_RU |
dc.subject | restaurant creation project | ru_RU |
dc.subject | investment efficiency | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic feasibility of a restaurant project | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ліхашева П.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 210,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Ліхашева П.І. Реферат.pdf | 181,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.