Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛіхашева, П.І.-
dc.date.accessioned2019-10-18T07:38:07Z-
dc.date.available2019-10-18T07:38:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10242-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи утворювання нових об’єктів ресторанного господарства. Розглянута сутність та соціально-економічне значення ресторанів. Проаналізовано види послуг в ресторанному господарстві та формування потреби і попиту на продукцію ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical bases of creation of new objects of restaurant economy are considered in the paper. The essence and socio-economic importance of restaurantsare considered. The types of services in the restaurant industry and the formation of demand and demand for restaurant services are analyzed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectбізнес-планru_RU
dc.subjectпроект створення ресторануru_RU
dc.subjectефективність інвестиційru_RU
dc.subjectbusiness planru_RU
dc.subjectrestaurant creation projectru_RU
dc.subjectinvestment efficiencyru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторануru_RU
dc.title.alternativeEconomic feasibility of a restaurant projectru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.