Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10263
Назва: Фактори та резерви підвищення рентабельності підприємства (на прикладі ПрАТ Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»)
Інші назви: Factors and reserves of profitability increase at the enterprise (as applied for private joint-stock company VO "Odeskyi Konservnyi Zavod”)
Автори: Чепелєва, Ю.В.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: рентабельність підприємства
фактори підвищення рентабельності
резерви підвищення рентабельності
шляхи підвищення рентабельності
profitability of enterprise
factors of profitability increase
reserves of profitability increase
ways to increase profitability
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти рентабельності підприємства. Досліджено сутність рентабельності, її показники та методику розрахунку, розглянуто основні фактори, що впливають на рівень рентабельності підприємства, показано основні напрями та шляхи підвищення рентабельності підприємства.
The work deals with the theoretical aspects of profitability at an enterprise. The essence of profitability, its indicators and methods of calculation are investigated, the main factors influencing the enterprise profitability are considered, the main ways of profitability increase at an enterprise are shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10263
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.