Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10427
Назва: | Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників |
Інші назви: | Certification of organic agricultural products as a factor of competitiveness of producers |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Неруца, Л.В. Kundilovskaya, T. Nerutsa, L. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників / Т. А. Кунділовська, Л. В. Неруца // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики : матеріали сьомої міжнар. наук.-практ. конф., Одеський національний економічний університет, 14-15 вересня 2018 р. – Одеса, Атлант, 2018. – С. 17-18. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | органічне сільськогосподарське виробництво органічні продукти переваги органічних продуктів проблеми розвитку органічного виробництва organic farming organic products benefits of organic products problems of organic production development тези доповідей |
Короткий огляд (реферат): | У статті проведено аналіз сучасного стану ринку органічного виробництва в Україні. Визначено основні проблеми ведення органічного агровиробництва. Узагальнено дані щодо можливості виходу органічної продукції на світовий ринок згідно з європейським вимогами. Проведено аналіз реформування законодавства у сфері сільського господарства. The article analyzes the current state of the organic production market in Ukraine. The main problems of organic farming are identified. Generalized data on the possibility of organic products entering the world market in accordance with European requirements. The analysis of reform of the legislation in the field of agriculture is carried out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10427 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників.pdf | 253,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.