Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10427
Title: Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників
Other Titles: Certification of organic agricultural products as a factor of competitiveness of producers
Authors: Кунділовська, Т.А.
Неруца, Л.В.
Kundilovskaya, T.
Nerutsa, L.
Citation: Кунділовська Т. А. Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників / Т. А. Кунділовська, Л. В. Неруца // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики : матеріали сьомої міжнар. наук.-практ. конф., Одеський національний економічний університет, 14-15 вересня 2018 р. – Одеса, Атлант, 2018. – С. 17-18.
Issue Date: 2018
Keywords: органічне сільськогосподарське виробництво
органічні продукти
переваги органічних продуктів
проблеми розвитку органічного виробництва
organic farming
organic products
benefits of organic products
problems of organic production development
тези доповідей
Abstract: У статті проведено аналіз сучасного стану ринку органічного виробництва в Україні. Визначено основні проблеми ведення органічного агровиробництва. Узагальнено дані щодо можливості виходу органічної продукції на світовий ринок згідно з європейським вимогами. Проведено аналіз реформування законодавства у сфері сільського господарства.
The article analyzes the current state of the organic production market in Ukraine. The main problems of organic farming are identified. Generalized data on the possibility of organic products entering the world market in accordance with European requirements. The analysis of reform of the legislation in the field of agriculture is carried out.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10427
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.