Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10427
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorНеруца, Л.В.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.contributor.authorNerutsa, L.-
dc.date.accessioned2019-11-11T11:09:42Z-
dc.date.available2019-11-11T11:09:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників / Т. А. Кунділовська, Л. В. Неруца // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики : матеріали сьомої міжнар. наук.-практ. конф., Одеський національний економічний університет, 14-15 вересня 2018 р. – Одеса, Атлант, 2018. – С. 17-18.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10427-
dc.description.abstractУ статті проведено аналіз сучасного стану ринку органічного виробництва в Україні. Визначено основні проблеми ведення органічного агровиробництва. Узагальнено дані щодо можливості виходу органічної продукції на світовий ринок згідно з європейським вимогами. Проведено аналіз реформування законодавства у сфері сільського господарства.ru_RU
dc.description.abstractThe article analyzes the current state of the organic production market in Ukraine. The main problems of organic farming are identified. Generalized data on the possibility of organic products entering the world market in accordance with European requirements. The analysis of reform of the legislation in the field of agriculture is carried out.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectорганічне сільськогосподарське виробництвоru_RU
dc.subjectорганічні продуктиru_RU
dc.subjectпереваги органічних продуктівru_RU
dc.subjectпроблеми розвитку органічного виробництваru_RU
dc.subjectorganic farmingru_RU
dc.subjectorganic productsru_RU
dc.subjectbenefits of organic productsru_RU
dc.subjectproblems of organic production developmentru_RU
dc.subjectтези доповідей-
dc.titleСертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробниківru_RU
dc.title.alternativeCertification of organic agricultural products as a factor of competitiveness of producersru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.