Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10430
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorZakharchuk, V.-
dc.contributor.authorNerutsa, L.-
dc.contributor.authorЗахарчук, В.Г.-
dc.contributor.authorНеруца, Л.В.-
dc.date.accessioned2019-11-11T11:37:17Z-
dc.date.available2019-11-11T11:37:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationImprovement of the methods of conducting commodity examination of perfumery products / V. Zakharchuk, L. Nerutsa // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 4–5 квітня 2019 року. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С 3-7.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10430-
dc.description.abstractThe article highlights the expert researches features of perfumery products. The main research methods in accordance with national standards and international normative documents are determined. The main provisions of the quality assessment, marking and packaging of perfumery products are analyzed with the purpose of their expertise methodology updating in accordance with modern requirements of regulatory documentation. The comparative characteristic of technical requirements of international standards to the quality of perfumery products and technical requirements of national standards is given.ru_RU
dc.description.abstractУ статті висвітлено особливості експертних досліджень парфумерних товарів. Визначено основні методи досліджень відповідно до національних стандартів та міжнародних нормативних документів. Проаналізовано основні положення щодо оцінки якості, маркування та пакування парфумерних товарів зметою оновлення методики проведення їх експертизи відповідно до сучасних вимог нормативної документації. Наведена порівняльна характеристика технічних вимог міжнародних стандартів до якості парфумерних товарів та технічних вимог національних стандартів.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectexpert researchesru_RU
dc.subjectperfumery productsru_RU
dc.subjectquality indicesru_RU
dc.subjecttechnical requirementsru_RU
dc.subjectmarkingru_RU
dc.subjectinternational standardsru_RU
dc.subjectекспертні дослідженняru_RU
dc.subjectпарфумерні товариru_RU
dc.subjectпоказники якостіru_RU
dc.subjectтехнічні вимогиru_RU
dc.subjectмаркуванняru_RU
dc.subjectміжнародні стандартиru_RU
dc.subjectтези доповідей-
dc.titleImprovement of the methods of conducting commodity examination of perfumery productsru_RU
dc.title.alternativeУдосконалення методів проведення товарознавства парфумерної продукціїru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Improvement of the methods of conducting commodity examination of perfumery products.pdf303,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.